Afspraken
026-3620636
afspraken@fysioterhorst.nl

Praktijk Zuid
Scheldestraat 2
6882 NE Velp

Gezondheidscentrum Velp
Rozendaalselaan 34-5
6881 LD Velp

Orthoparc Kliniek Rosendaal
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal

  • Topzorg
  • HKZ
  • Plus Praktijk

Knieschool
maandag 12 november 2018

Knieschool
De knieschool is een actieve revalidatievorm die voornamelijk plaatsvindt in groepsverband. Eén van de voordelen van groepsbehandeling is dat patiënten zich aan elkaar kunnen optrekken, ervaringen kunnen delen en kunnen zien waar ze naar toewerken. De knieschool vindt grotendeels plaats in onze revalidatie- en trainingsruimte in Velp.

Meer informatie in onze folder


Multidisciplinair hielspreekuur
dinsdag 10 juli 2018

Last van hielpijn?
Kom naar ons multidisciplinaire hielspreekuur. Een samenwerking met Mouchart Praktijk voor Podotherapie. In één spreekuur beoordelen een fysiotherapeut, een echoscopist en een podotherapeut gezamenlijk uw klachten. Hierdoor vinden wij snel de oorzaak. Ons doel is u binnen 8 weken van uw klachten af te helpen!

Iedere tweede maandag van de maand. Maak een afspraak via 026-3620636 of afspraken@fysioterhorst.nl.


Advertorial Regiobode
woensdag 10 april 2018

Samenwerking EHBO Velp


Secretaresse gezocht (reeds ingevuld)
maandag 27 november 2017

Fysiotherapie Ter Horst is op zoek naar een patiënt- en klantgerichte secretaresse voor 40 uur per week.

In deze functie ben je het aanspreekpunt in onze praktijk voor het maken van afspraken en het beantwoorden van (administratieve) vragen. Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling van declaraties en verricht administratieve en secretariële werkzaamheden. In deze verantwoordelijke functie ben je de spin in het web binnen onze praktijk en ben je vraagbaak voor patiënten en therapeuten.

Ben je klantgericht, flexibel, stressbestendig en werk je efficiënt? Dan is deze functie iets voor jou! Reageer snel via gert@fysioterhorst.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Gert Lieferink via 026-3620636.


Adem- en ontspanningstherapeut gezocht
woensdag 15 februari 2017

Wegens uitbreiding en continuïteit van ons team zijn wij op zoek naar een Adem- en ontspanningstherapeut / Psychosomatisch therapeut. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de opleiding van Dixhoorn volgt of heeft afgerond. Specialisatie in bekken- en sportfysiotherapie is een pré.

Je reactie kun je sturen naar info@fysioterhorst.nl of bel 026-3620636 en vraag naar Gert Liefferink. Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

 


Behandeling etalagebenen vanaf 1 januari in basisverzekering
zondag 18 december 2016

Positief nieuws voor mensen met zogenoemde etalagebenen! Vanaf 1 januari 2017 wordt de behandeling, door een gespecialiseerde ClaudicatioNet fysiotherapeut, vergoed uit de basisverzekering. Uit recente wetenschappelijke studies blijkt dat mensen met etalagebenen nog altijd te snel worden gedotterd of een bypass operatie ondergaan. Dit is niet altijd nodig. De acute pijn, veroorzaakt door slagaderverkalking in de benen, kan veiliger en net zo goed worden verholpen door intensieve looptherapie. Die aanpak scheelt de patiënt een operatie met risico’s en wordt vanaf 1 januari vergoed uit de basisverzekering.

Meer info op www.etalagebenen.nl.

 


Vergoeding fysiotherapie 2017
zaterdag 10 decemberl 2016

Denkt u volgend jaar fysiotherapeutische zorg nodig te hebben? Dan loont het om u goed te laten informeren over de verschillende zorgpolissen. Voor fysiotherapeutische zorg is, meestal, een aanvullende verzekering nodig. Ieder jaar selecteert de KNGF, de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg. Dit jaar zijn dat er vier: IZZ, DSW, InTwente en Stad Holland Zorgpolis. 

Ga voor advies en tips naar www.defysiotherapeut.com of doe zelf de polisvergelijking op www.zorgverzekeringwijzer.nl.

 


Sponsoring TV Beekhuizen
woensdag 13 april 2016

Ook dit jaar sponsort Fysiotherapie Ter Horst weer met veel plezier Tennisvereniging Beekhuizen uit Velp. In het clubblad van TV Beekhuizen onze advertentie over het sportspreekuur. 

 


Oedeem kousenspreekuur Schmidt Medica
woensdag 6 april 2016

Schmidt Medica houdt iedere 2 weken op donderdag tussen 11.00 en 12.30 uur oedeem kousenspreekuur in onze praktijk aan de Scheldestraat. U bent in de even weken van harte welkom met alle vragen aangaande steunkousen, oedeemtherapie, thoraxbandages en (sport)braces. Bel voor afspraken met Schmidt Medica op 0575-514 997.

 


Informatiedag oedeem en steunkousen
vrijdag 25 maart 2016

Op zaterdag 9 april bent u tussen 9.30 en 14.00 uur van harte welkom op de gezamenlijke informatiedag van Schmidt Medica en Fysiotherapie Ter Horst. Schmidt Medica, al veertig jaar specialist op het gebied van therapeutische elastische kousen en steunkousen, is sinds kort óók gevestigd in de praktijk van Fysiotherapie ter Horst aan de Scheldestraat.

Meer informatie > 


Screening Tennisvereniging Beekhuizen
zaterdag 20 februari 2016

Op zaterdag 20 februari hebben onze sportfysiotherapeuten Bart Vos, Loes Bons, Elke Zuidema en Marinde van Milligen de 1e competitieteams van Tennisvereniging Beekhuizen gescreend. Tijdens de competitie blijft Fysiotherapie Ter Horst de teams begeleiden. 'Reay to play' de competitie in!

Bekijk de foto's > 


Sportverkiezing Rheden 2015
maandag 4 januari 2016

Fysiotherapie Ter Horst heeft de Sportverkiezing Rheden 2015 gesponsord. De sportcoach van het jaar Henk Vos (turnen) heeft een geldprijs en vouchers voor het sportspreekuur bij onze praktijk ontvangen. De sportverkiezing wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rheden. Sportbedrijf Rheden is een verzelfstandigde afdeling van de gemeente Rheden die sporten en bewegen stimuleert. 


Vergoeding fysiotherapie 2016
woensdag 9 december 2015

Er zijn meer dan 100 aanvullende verzekeringen waaruit u kunt kiezen. En deze verzekeringen verschillen enorm als het gaat om het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut die u vergoed krijgt. Wilt u weten met welke polis u in 2016 het beste verzekerd bent voor fysiotherapie? Dit zijn de polissen die de fysiotherapeut aanbeveelt:

Zelf checken en meer informatie op www.defysiotherapeut.com.

 


Advertorial Regiobode
woensdag 23 september 2015

Certificering


Advertorial Berkelbode
woensdag 16 september 2015

Samenwerking EHBO Velp


Advertorial Regiobode
december 2014

Samenwerking EHBO Velp


Advertorial Regiobode
december 2014

Certificering