Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Velp
BIG-nummer 29034669204

lees meer

Specialisatie
Schouder, elleboog, nek, rug, heup, duizeligheid, hoofdpijn, echografie en dry needling.

Ik ben Edith Paradijs, eigenaar van de praktijk en Master Manueel Therapeut. Ik vind de combinatie van ondernemer en therapeut belangrijk, omdat ik zo voeling houd met het vak en mijn patiënten. Ik houd van vernieuwing en ga voor de beste kwaliteit samen met mijn gespecialiseerde collega’s. Mijn motto is: Snel schakelen en gaan voor mijn patiënt: ik laat pas los, als ik weet dat mijn patiënt de beste zorg krijgt!
Ik ben een verbinder en vernieuwer: ik ben aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland en in samenwerking met Bergman Clinics Arnhem hebben wij het multidisciplinair schouderspreekuur met succes opgezet. In Velp heb ik geholpen met de oprichting van Stichting Een Plus Samenwerking, om zo de beste zorg in de 1e lijn te kunnen leveren: resultaat is een multidisciplinaire samenwerking waarbij de patiënt centraal staat.

Lisette Oosterink

Fysiotherapeut, Master Oncologiefysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 79915326204

lees meer

Specialisatie
Oncologie, Oedeemtherapie, Neurologische aandoeningen aangesloten bij het MS netwerk.

Ik ben Lisette Oosterink. Vanuit mijn drijfveer om continu te willen verbeteren heb ik verschillende scholingen afgerond. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de oncologie, oedeem en neurologie (MS, CVA en parkinson). Waarbij zo goed mogelijke zorg voor de patiënt centraal staat.

Menno Schaafsma

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 19063721804

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Master Manuele therapie, Dry Needling, Shockwave therapie, COPD & Diabetes, Sportrevalidatie, Schoudernetwerk

Als fysio-manueel therapeut ben je expert op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten. Elke persoon, van (top)sporter tot interieurverzorgster vereist een specifieke individuele aanpak. Met name bij nek-, schouder- en rugklachten kun je mensen al snel op een goede manier van dienst zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp, hardlopen en wielrennen. 

Ervaring: Eigen praktijk gehad in Friesland gedurende 10 jaar. Veel ervaring in topsportbegeleiding (Nationale Shorttrack selectie) en actief geweest tijdens de Olympische winterspelen van Vancouver 2010, Sochi 2014 en Pyeongchang 2018.

Tim Arnts

Fysiotherapeut, Master Sportfysiotherapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 19915805604

lees meer

Specialisatie
Sportgerelateerde klachten, orthopedische klachten, overbelastingsklachten (pees/spier).

Als sportfysiotherapeut ligt mijn interessegebied vanzelfsprekend bij sportgerelateerde klachten. Waar ik met name motivatie uit haal is het gezamenlijk behalen van doelen. Dit kan het lopen van de Airborne wandeltocht zijn maar ook het lopen van een marathon. Het onderste uit de kan halen (wat voor iedere persoon weer anders is) maakt mijn vak het leukste wat er is.

Marinde van Milligen

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Rheden
BIG-nummer 49910088004

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Master Manuele therapie, Dry Needling, Shockwave, Hielpijnspreekuur, aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland.

Mijn naam is Marinde van Milligen. Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam voor praktijk Ter Horst als manueel therapeut. In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na 2 jaar veel ervaring te hebben opgedaan was ik toe aan de volgende stap en verdieping binnen het vak fysiotherapie. Ik heb gekozen voor het specialisme manuele therapie waarbij ik mijn kennis wilde vergroten en om mijn vaardigheden verder te verdiepen. In 2013 heb ik mijn diploma tot master manueel therapeut behaald. Samen werken naar een positief resultaat, staan bij mij hoog in het vaandel.

Joyce Schrader

(Long)fysiotherapeut, Coronatherapeut, Hydrotherapie
Velp
BIG-nummer 79921180504

lees meer

Specialisatie
Longrevalidatie, COPD, COVID-19, hyperventilatie, ademhalings- en ontspanningstechnieken.

Ik ben Joyce, een spontane, open en betrokken fysiotherapeut die zich altijd 100% inzet voor patiënten. Als longfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met luchtweg gerelateerde klachten en aandoeningen. Ik haal er energie uit om patiënten te helpen omgaan met benauwdheid, angst en bij het verbeteren van hun lichamelijke conditie. Een nauwe samenwerking met andere hulpverleners en een persoonlijke benadering vind ik daarbij erg belangrijk.

Rien Arts

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 99033004704

lees meer

Specialisatie
Neurologische aandoeningen (Parkinson,CVA. MS), claudicatio-klachten, ouderen (valpreventie), zwangerschapsgerelateerde bekken/lage rugpijn.

Ik ben Rien Arts. Gezien mijn specialisaties behandel ik veelal mensen met chronische aandoeningen. Dat zijn vaak langer durende of herhaalde behandeltrajecten. Ik zet me er graag voor in om de patient door oefeningen en begeleiding te helpen zijn beperkingen te verminderen cq er zo goed mogelijk mee te leren omgaan.

Sandra Sangers

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 19034908004

lees meer

Specialisatie
Stress gerelateerde klachten, bekkenklachten, spanning gerelateerd, slaapstorenis,  hyperventilatie, hoofdpijn.

Nadat ik de 3-jarige opleiding adem- en ontspanningstherapie afgerond had, behandel ik met name mensen met spanningsgerelateerde klachten zoals hyperventilatie, hoofdpijn en slaapstoornissen. Daarnaast heb ik mij intensief verdiept in de bekkenbodem problematiek, waarbij duidelijk is dat een heel groot gedeelte hiervan ook met spanning te maken heeft. Mijn trigger is een persoonsgerichte therapie te geven, de klachten te verminderen en de cliënt leren adequater met zijn/haar spanningsklachten om te gaan.

Anine Kersten

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 09923693504

lees meer

Specialisatie
Neurologische aandoeningen, artrose knie/heup, rugtraining.

Ik ben Anine Kersten en ben sinds 2017 afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Ter Horst. Momenteel volg ik de master Neurorevalidatie en Innovatie welke ik in juni 2020 afrond. In de praktijk ligt mijn focus op neurologische aandoeningen, artrose bij knie & heup en rugtraining. Daarnaast kun je mij na een operatie tegenkomen bij Bergman Clinics in Ede (voorheen Ned Spine en Medinova). Communicatie en samenwerking zijn voor mij de fundering voor de beste behandeling.

Bauke de Boer

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 09928383804

lees meer

Specialisatie
Knierevalidatie, enkeltrauma en schouderklachten.

Ik ben Bauke de Boer en werk als fysiotherapeut in Velp. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van revalidatie. Ook daardoor ben ik in mijn werk erg betrokken bij mijn patiënten en vind ik ‘t het leukst om als team jou weer fit te krijgen. Mijn behandeling is geslaagd als de patiënt weer de touwtjes in handen heeft.

Vincent Snel

Manueel therapeut
Velp
BIG-nummer 29062096204

lees meer

Specialisatie
Manuele therapie, Nek- en hoofdklachten, Dry needling.

Als manueel therapeut werk ik bij Fysio ter Horst en in de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het nek- en hoofdgebied. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten hoofdpijn (waaronder migraine), duizeligheid, oorpijn, oorsuizen en kaakklachten. Naast manuele therapie gebruik ik regelmatig Dry needling als een zeer bruikbaar hulpmiddel. Ik ben een rustig persoon met een actieve aanpak. Als therapeut help ik mensen graag met een individuele aanpak naar een meer comfortabel leven. Ik ben vader van een jong gezin met 3 kinderen die net op de basisschool zitten. Vanaf mijn jeugd heb ik altijd gesport, waaronder atletiek en Capoeira, daar is ook mijn interesse voor de fysiotherapie ontstaan. De laatste jaren doe ik onder andere CrossFit.

Mica Haveman

GLI, Hydrotherapie
Velp

lees meer

Specialisatie
GLI, Hydrotherapie.

Ik ben Mica Haveman. Op de locatie in Velp geef ik de GLI trainingen en de hydrotherapie. Ik hou van een uitdaging, daarom ben ik ook een fanatieke hardloper. Ik gun iedereen de mogelijkheid om met plezier te bewegen en kijk er naar uit om samen actief aan de slag te gaan!

Brigitte Grünewald

AOT- en COPD-therapeut, Arbeidsfysiotherapeut
Velp

lees meer

Specialisatie
Spanningsklachten, hyperventilatie, COPD, en arbeidsfysiotherapie.

Ik ben Brigitte Grünewald en ik werk sinds april 2021 weer bij fysiotherapie Ter Horst! Het voelt als back to my roots, omdat ik 20 jaar geleden ook jaren hier gewerkt heb en de wortels van mijn specialisaties, Adem- en ontspanningstherapie (AOT) en COPD, in deze praktijk liggen. Naast AOT- en COPD-therapeut ben ik ook arbeidsfysiotherapeut. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel met ouderen gewerkt. Ik ben erg blij dat ik mij bij Fysiotherapie Ter Horst verder kan ontwikkelen. Zo ben ik onlangs gestart met de opleiding tot ademtherapeut volgens de methode van Dixhoorn! Erg boeiend en fijn dat ik het direct in de praktijk kan brengen!

Willem Houtman

GLI, Fysiotherapie
Rheden + Velp
BIG-nummer 69928592304

lees meer

Specialisatie
Revalidatie.

Ik ben Willem Houtman en ben sinds november 2020 afgestudeerd. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool. In 2021 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Ter Horst. Tijdens de revalidatie staat voor mij de persoon voor mij centraal en wil ik graag samenwerken om het best mogelijke resultaat te halen.

Madelon van der Wurff

Receptioniste
Velp

lees meer

Mijn naam is Madelon van der Wurff en werkzaam bij Fysiotherapie Ter Horst als receptioniste in Velp. Ik ben het aanspreekpunt binnen onze praktijk en verantwoordelijk voor de planning, declaraties en algemene werkzaamheden binnen de praktijk. Samen met Chantal Govaard (vestiging Lochem) vormen wij de Front office van onze praktijken. Ik sta u graag ter woord en help u met het inplannen van een afspraak of andere vragen.

Veronique Schut

Receptioniste/secretaresse
Velp

lees meer

Als secretaresse/receptioniste ben ik één van de aanspreekpunten binnen de praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon, agendabeheer en overige werkzaamheden op het administratieve vlak.

Iris Venselaar

Administratief secretaresse
Velp

lees meer

Ik ben Iris Venselaar – Gielen en ben sinds 3 mei 2021 werkzaam bij Fysiotherapie Ter Horst als Administratief Medewerkster voor 20 uur per week. Mijn werkzaamheden zullen vooral in de back-office plaatsvinden waar ik me vooral bezig ga houden met de boekhouding en overige administratieve werkzaamheden. Daarnaast zal ik ook af en toe de telefoon aannemen en afspraken maken.

Gert Liefferink

Praktijkmanager
Velp

lees meer

Ik ben Gert Liefferink en samen met mijn vrouw Edith Paradijs eigenaar van Fysiotherapie Ter Horst en Fysiotherapie Veeze. Mijn achtergrond ligt op het bedrijfskundige en organisatorische vlak. Klanten cq patiënten en de processen daarom heen zijn mijn uitdaging. Wat we doen, doen we goed of we doen het niet!

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak
Gezondheidscentrum Velp
Rozendaalselaan 34-5
6881LD Velp
026.3620636
routebeschrijving
Praktijk Velp Zuid
Scheldestraat 2
6882NE Velp
026.3620636
routebeschrijving
Medisch Centrum Rheden
Haverweg 55c
6991BR Rheden
026.2001500
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram