Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Velp
BIG-nummer 29034669204

lees meer

Specialisatie
Schouder, elleboog, nek, rug, heup, duizeligheid, hoofdpijn, echografie en dry needling.

Ik ben Edith Paradijs, eigenaar van de praktijk en Master Manueel Therapeut. Ik vind de combinatie van ondernemer en therapeut belangrijk, omdat ik zo voeling houd met het vak en mijn patiënten. Ik houd van vernieuwing en ga voor de beste kwaliteit samen met mijn gespecialiseerde collega’s. Mijn motto is: Snel schakelen en gaan voor mijn patiënt: ik laat pas los, als ik weet dat mijn patiënt de beste zorg krijgt!
Ik ben een verbinder en vernieuwer: ik ben aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland en in samenwerking met Bergmann Kliniek Arnhem hebben wij het multidisciplinair schouderspreekuur met succes opgezet. In Velp heb ik geholpen met de oprichting van Stichting Een Plus Samenwerking, om zo de beste zorg in de 1e lijn te kunnen leveren: resultaat is een multidisciplinaire samenwerking waarbij de patiënt centraal staat.

Lisette Oosterink

Fysiotherapeut, Master oncologische fysiotherapie
Velp
BIG-nummer 79915326204

lees meer

Specialisatie
Oncologie, Oedeemtherapie, Neurologische aandoeningen aangesloten bij het MS netwerk.

Ik ben Lisette Oosterink. Vanuit mijn drijfveer om continu te willen verbeteren heb ik verschillende scholingen afgerond. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de oncologie, oedeem en neurologie (MS, CVA en parkinson). Waarbij zo goed mogelijke zorg voor de patiënt centraal staat.

Jelle Lammers

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 19912893804

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Neurologische revalidatie, Hielklachten, Shockwave en Knierevalidatie (Voorste kruisband, meniscusklacht, artrose).

Mijn naam is Jelle Lammers en ben werkzaam als fysiotherapeut in Velp. Ik heb veel affiniteit met de neurologie en sport specifieke klachten. Daarom ben ik in de praktijk veel bezig met trainingstrajecten van de rug, heup & knie maar ook de revalidatie van neurologische aandoeningen. Daarnaast ben ik ook een dag in de Bergman Clinics in Ede te vinden, waar ik de pre- en postoperatieve fysiotherapie verzorg. Ik ben een empathisch persoon die graag mensen helpt en motiveert om hun doelen te verwezenlijken. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen om nog betere zorg te kunnen verlenen.

Joost Zwarts

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 19921272604

lees meer

Specialisatie
Knierevalidatie na voorste kruisband reconstructie, meniscusklacht, enkeltrauma, schouderklachten.

Ik ben Joost Zwarts en werk als fysiotherapeut in Velp. Ik ben onder andere betrokken bij sportblessures en de revalidatie hiervan. Daarnaast ben ik betrokken bij revalidatie na knieoperatie en heb ik ervaring in de orthopedische kliniek. Afgelopen jaren heb ik mij hiernaast ook wat extra verdiept in de longreactivatie en in het behandelen van handklachten en het maken van eventuele braces hiervoor. Samen met een patiënt naar de oplossing werken is de uitdaging die mij drijft.

Tim Arnts

Sportfysiotherapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 19915805604

lees meer

Specialisatie
Sportgerelateerde klachten, orthopedische klachten, overbelastingsklachten (pees/spier).

Als sportfysiotherapeut ligt mijn interessegebied vanzelfsprekend bij sportgerelateerde klachten. Waar ik met name motivatie uit haal is het gezamenlijk behalen van doelen. Dit kan het lopen van de Airborne wandeltocht zijn maar ook het lopen van een marathon. Het onderste uit de kan halen (wat voor iedere persoon weer anders is) maakt mijn vak het leukste wat er is.

Menno Schaafsma

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 19063721804

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Master Manuele therapie, Dry Needling, Shockwave therapie, COPD & Diabetes, Sportrevalidatie, Schoudernetwerk

Als fysio-manueel therapeut ben je expert op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten. Elke persoon, van (top)sporter tot interieurverzorgster vereist een specifieke individuele aanpak. Met name bij nek-, schouder- en rugklachten kun je mensen al snel op een goede manier van dienst zijn. In mijn vrije tijd doe ik aan bootcamp, hardlopen en wielrennen. 

Ervaring: Eigen praktijk gehad in Friesland gedurende 10 jaar. Veel ervaring in topsportbegeleiding (Nationale Shorttrack selectie) en actief geweest tijdens de Olympische winterspelen van Vancouver 2010, Sochi 2014 en Pyeongchang 2018.

Femke Rutten

Fysiotherapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 59924546904

lees meer

Ik ben Femke Rutten en in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar de persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik de volgende punten belangrijk: wederzijds vertrouwen, motivatie en energie. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en laten we samen deze uitdaging aangaan!

Marinde van Milligen

Fysiotherapeut, Manueel therapeut
Rheden + Velp
BIG-nummer 19912893804

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Master Manuele therapie, Dry Needling, Shockwave, Hielpijnspreekuur, aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland.

Mijn naam is Marinde van Milligen. Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam voor praktijk Ter Horst als manueel therapeut. In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na 2 jaar veel ervaring te hebben opgedaan was ik toe aan de volgende stap en verdieping binnen het vak fysiotherapie. Ik heb gekozen voor het specialisme manuele therapie waarbij ik mijn kennis wilde vergroten en om mijn vaardigheden verder te verdiepen. In 2013 heb ik mijn diploma tot master manueel therapeut behaald. Samen werken naar een positief resultaat, staan bij mij hoog in het vaandel.

Rien Arts

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 99033004704

lees meer

Specialisatie
Neurologische aandoeningen (Parkinson,CVA. MS), claudicatio-klachten , ouderen (valpreventie), zwangerschapsgerelateerde bekken/lage rugpijn.

Ik ben Rien Arts. Gezien mijn specialisaties behandel ik veelal mensen met chronische aandoeningen. Dat zijn vaak langer durende of herhaalde behandeltrajecten. Ik zet me er graag voor in om de patient door oefeningen en begeleiding te helpen zijn beperkingen te verminderen cq er zo goed mogelijk mee te leren omgaan.

Sandra Sangers

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 19034908004

lees meer

Specialisatie
Stress gerelateerde klachten, bekkenklachten, spanning gerelateerd, slaapstorenis,  hyperventilatie, hoofdpijn.

Nadat ik de 3-jarige opleiding adem- en ontspanningstherapie afgerond had, behandel ik met name mensen met spanningsgerelateerde klachten zoals hyperventilatie, hoofdpijn en slaapstoornissen. Daarnaast heb ik mij intensief verdiept in de bekkenbodem problematiek, waarbij duidelijk is dat een heel groot gedeelte hiervan ook met spanning te maken heeft. Mijn trigger is een persoonsgerichte therapie te geven, de klachten te verminderen en de cliënt leren adequater met zijn/haar spanningsklachten om te gaan.

Anine Kersten

Fysiotherapeut
Velp
BIG-nummer 09923693504

lees meer

Specialisatie
Neurologische aandoeningen, artrose knie/heup, rugtraining.

Ik ben Anine Kersten en ben sinds 2017 afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Ter Horst. Momenteel volg ik de master Neurorevalidatie en Innovatie welke ik in juni 2020 afrond. In de praktijk ligt mijn focus op neurologische aandoeningen, artrose bij knie & heup en rugtraining. Daarnaast kun je mij na een operatie tegenkomen bij Bergman Clinics in Ede (voorheen Ned Spine en Medinova). Communicatie en samenwerking zijn voor mij de fundering voor de beste behandeling.

Vincent Heijl

Fysiotherapeut
Velp

lees meer

Specialisatie
Musculoskeletale fysiotherapie, Dry Needling, Sportblessures, Orthopedische revalidatie, Triggerpoint Therapie.

Ik ben Vincent Heijl en ben nu ruim 2 jaar als fysiotherapeut en heb veel affiniteit met musculoskeletale fysiotherapie. Het leukste aan fysiotherapie vind ik dat ik mensen kan helpen en weer een pijnvrij leven kan laten leiden. Het menselijk lichaam is erg gecompliceerd, daardoor is een klacht oplossen niet altijd even makkelijk. Echter door goed overleg, een fijne samenwerking en duidelijke afspraken komen we altijd tot een oplossing! Bij mij kan je terecht voor veel klachten, echter zijn spiergerelateerde klachten mijn specialiteit.

Thea Heister

Receptioniste/debiteuren beheer
Velp

Chantal Govaard 

Receptioniste/secretaresse
Velp

lees meer

Ik ben Chantal Govaard. Ik ben sinds februari 2018 40 uur per week werkzaam bij Fysiotherapie Ter Horst als receptioniste/secretaresse. Mijn werkzaamheden zijn o.a. agendabeheer, het aannemen van de telefoon en overige administratieve werkzaamheden zoals contact met verzekeraars en waar nodig patiënten voorzien van de nodige informatie. Als eerste aanspreekpunt van de praktijk vind ik het belangrijk dat patiënten een luisterend oor vinden, een kopje koffie kunnen krijgen en dat ze zich prettig voelen in de praktijk.

Gert Liefferink

Praktijkmanager
Velp

lees meer

Ik ben Gert Liefferink en samen met mijn vrouw Edith Paradijs eigenaar van Fysiotherapie Ter Horst en Fysiotherapie Veeze. Mijn achtergrond ligt op het bedrijfskundige en organisatorische vlak. Klanten cq patiënten en de processen daarom heen zijn mijn uitdaging. Wat we doen, doen we goed of we doen het niet!

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak
Gezondheidscentrum Velp
Rozendaalselaan 34-5
6881LD Velp
026.3620636
routebeschrijving
Praktijk Velp Zuid
Scheldestraat 2
6882NE Velp
026.3620636
routebeschrijving
Medisch Centrum Rheden
Haverweg 55c
6991BR Rheden
026.2001500
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram