Hydrotherapie.

Hydrotherapie wordt al erg lang ingezet in de revalidatie. Dit komt doordat de eigenschappen van water nieuwe opties voor bewegen geven. Dit zetten we in als onderdeel van het longreactivatie programma hydrotherapie in. Hierbij maken we de therapie per persoon op maat in het water.

Er zullen inspannings- en ontspanningsvormen worden gedaan. Hierbij zal kracht-, uithoudingsvermogen- en intervaltraining worden toegepast in oefeningen en spellen.

Ervaring laat zien dat veel mensen de reactivatie/training in het water erg leuk vinden en hierdoor meer motivatie krijgen. We vinden het erg belangrijk dat bewegen/sporten met longproblematiek leuk blijft.

Directe toegankelijkheid.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

Er wordt dus niet direct behandeld. Het kan zijn dat de therapeut tot de conclusie komt dat u niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen.

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Velp

Lisette Oosterink

Fysiotherapeut, Master Oncologiefysiotherapeut
Velp

Sandra Sangers

Fysiotherapeut
Rheden + Velp

Marinde van Milligen

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Rheden

Tim Arnts

Fysiotherapeut, Master Sportfysiotherapeut
Rheden + Velp

Rien Arts

Fysiotherapeut
Velp

Anine Kersten

Fysiotherapeut
Velp
Gezondheidscentrum Velp
Rozendaalselaan 34-5
6881LD Velp
026.3620636
routebeschrijving
Praktijk Velp Zuid
Scheldestraat 2
6882NE Velp
026.3620636
routebeschrijving
Medisch Centrum Rheden
Haverweg 55c
6991BR Rheden
026.2001500
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram