De beste fysiotherapie in Rheden.

Ter Horst Fysiotherapie in Rheden en Velp wil u de beste fysiotherapie aanbieden. Ons paramedisch team bestaat uitsluitend uit ervaren up-to-date specialisten. Wij behandelen individueel en in groepsverband, vaak na een verwijzing van een arts. Natuurlijk kunt u ook zonder verwijzing komen voor advies en behandeling. Elke werkdag is er een gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur. Wij helpen u graag bij Fysiotherapie Ter Horst in Rheden.

meer over fysiotherapie


Master manuele therapie nu ook in Rheden.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

MEER OVER manuele THERAPIE


Gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur in Rheden!
Heeft u klachten of wilt u advies? Wij staan iedere werkdag voor u klaar. 

Tijdens het Inloopspreekuur beoordeelt de fysiotherapeut uw klacht. Er zijn drie scenario’s:
• advies, medical tape of tips en hoe om te gaan met uw klacht of blessure
• uw klacht moet fysiotherapeutisch behandeld worden, behandeling vindt normaliter niet plaats tijdens dit spreekuur; u kunt wel direct een afspraak maken
• er is verdere diagnostiek nodig, u wordt naar uw huisarts verwezen

Het spreekuur is vrijblijvend en kostenloos!

• Maandag 08.00
• Dinsdag 08.00
• Woensdag 18.00
• Donderdag 08.00
• Vrijdag 13.30


Fysiotherapie Ter Horst in Medisch Centrum Rheden.

Sinds 15 juli 2019 zijn wij ook gevestigd in Medisch Centrum Rheden. In het medisch centrum wordt laagdrempelige zorg aangeboden. Door de interne samenwerking en bundeling van krachten kunt u als patiënt in veel gevallen sneller en beter worden geholpen. In Medisch Centrum Rheden kunt u binnen 24 uur bij ons terecht.

Het paramedisch team van Fysiotherapie Ter Horst in Rheden en Velp bestaat uitsluitend uit ervaren up-to-date specialisten. 

In 2005 heeft Edith Paradijs Fysiotherapie Ter Horst overgenomen van Lud ter Horst. In de afgelopen jaren is met het team de moderne praktijk verder ontwikkeld aan de heden ten dagen geldende paramedische eisen en ambities.
 

Multidisciplinaire samenwerking met specialisten in de regio.

Samen sterk. We werken samen met andere disciplines om uw klachten beter te behandelen en indien nodig snel te kunnen schakelen voor diagnostiek. Elke woensdag hebben we een schouderklachten spreekuur in samenwerking met echografist Duck Derksen en orthopedisch chirurg Arno van Lieshout bij Bergman Clinics in Arnhem. Elke 2e maandagavond is er een hielpijn spreekuur in samenwerking met Mouchart Praktijk voor Podotherapie in Velp en echografist Dick Derksen.

meer over schouderspreekuur


Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Dringend? Binnen 24 uur bent u aan de beurt!

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Marinde van Milligen

Fysiotherapeut, Manueel therapeut
Rheden + Velp

Tim Arnts

Fysiotherapeut
Rheden + Velp

Menno Schaafsma

Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Rheden + Velp

Femke Rutten

Fysiotherapeut
Rheden + Velp
Gezondheidscentrum Velp
Rozendaalselaan 34-5
6881LD Velp
026.3620636
routebeschrijving
Praktijk Velp Zuid
Scheldestraat 2
6882NE Velp
026.3620636
routebeschrijving
Medisch Centrum Rheden
Haverweg 55c
6991BR Rheden
026.2001500
routebeschrijving
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram